mail onsinfo@rendim.nl bel ons06 10 26 43 82

Bouwkundig Tekenwerk

Wil je binnenkort een huis laten bouwen, heb je verbouwingsplannen, of wil je een bouwproject realiseren? Laat dan het bouwkundig tekenwerk over aan Rendim 3D. Of het nu gaat om een simpel ontwerp of complexe projecten: wij leveren tekenwerk van hoogwaardige kwaliteit. Met jarenlange ervaring in het uitvoeren van 3D ontwerpen helpen wij je op elk gebied van bouwkundig tekenen. Van uitwerken van vergunningsaanvragen tot EPC berekeningen, constructieberekeningen en bestektekeningen. 

Direct contact opnemen

 

Een bouwkundige tekening naar jouw ontwerp

Ook wanneer je al een ontwerp hebt klaarliggen, maar zelf geen bouwkundig tekenwerk uitvoert, kunnen we je helpen met de uitwerking van je ontwerp. De uitstraling en vormgeving hiervan worden dan doorgevoerd in de bouwkundige tekening. Wij besteden veel aandacht aan de bouwkundige kwaliteit van het tekenwerk. Dankzij onze 3D software kunnen wij je ontwerp vervolgens direct omzetten in een realistische ervaring. 

Tekenwerk van hoogwaardige kwaliteit

Onze affiniteit met 3D visualisatie zorgt ook in de uitwerking van het bouwkundig tekenwerk voor meerwaarde. Naast bouwtekeningen, technische omschrijving en constructieberekeningen kunnen wij ook een complete toetsing van het bouwbesluit uitvoeren. Hierbij worden alle vereisten voor een vergunning uitgewerkt. Denk daarbij aan daglichtberekening, EPC berekeningen en bezettingsgraadklassen. 

Rendim 3D voor bouwkundig tekenen en visualisatie

Heb jij behoefte aan bouwkundig tekenwerk? Of ben je op zoek naar promotiemateriaal voor je bouwproject in wording? We kunnen je naast bouwkundige tekeningen ook helpen met 3D visualisatie van je woning, recreatie- of utiliteitsproject. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@rendim.nl, of via telefoonnummer 06 10 26 43 82. We tekenen jouw ontwerp graag voor je uit.

Meer informatie?

Direct contact opnemen