mail onsinfo@rendim.nl bel ons06 10 26 43 82

3D Visualisatie utiliteitsbouw

Bij het bouwen van utiliteitsbouw, zoals een onderwijsinstelling, winkelcentrum, kantoor, museum, sporthal of gezondheidsinstelling, voorzien wij je project graag van beelden. Om de sfeer van het gebouw dat je realiseert goed over te brengen naar potentiële kopers of huurders is 3D visualisatie onmisbaar. Deze sfeervolle afbeeldingen kunnen gebruikt worden voor zowel bouwborden als brochures en websites. Dankzij jarenlange ervaring in binnen- en buitenland levert Rendim 3D beelden van hoogwaardige kwaliteit. 

Direct contact opnemen

Een fotorealistische weergave met 3D visualisatie

Een 3D visualisatie wordt gemaakt van een bouwproject, dus van een gebouw dat nog niet bestaat of in zijn voltooide staat nog niet te fotograferen is. De achtergrond van deze beelden wordt geheel aangepast aan de omgeving waarin het utiliteitsgebouw zich zal gaan bevinden. Hier worden foto’s voor genomen van de directe omgeving vanuit alle mogelijke hoeken. Vervolgens maken wij je nieuwbouwproject tastbaar door dit in de omgeving te plaatsen. 

Presenteer je project op een aantrekkelijke manier

Met onze beelden kunnen uw potentiële kopers of huurders in de toekomst kijken, waarmee je jouw project nog helderder kunt presenteren en het nog overtuigender wordt. Ook omwonenden zijn vaak geïnteresseerd in je bouwproject en krijgen als potentiële bezoekers een sfeervolle presentatie van je project. Daarnaast kan 3D visualisatie binnen de utiliteitsbouw in het ontwerpproces zorgen voor de nodige ondersteuning. 

Meer ondersteuning voor je nieuwbouwproject

Naast 3D beelden van je nieuwe project, helpen wij je ook graag verder met bouwkundig tekenwerk, het digitaliseren van bestaande tekeningen, ontwerptekeningen en statische bouwfysische berekeningen.. Bij ons ben je verzekerd van een snelle levering en een uitstekende service. Zie jij het belang van 3D visualisatie al in? Neem dan contact op met Rendim 3D via e-mail info@rendim.nl, of telefoonnummer
06 10 26 43 82. Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor jouw project.

Meer informatie?

Direct contact opnemen