mail onsinfo@rendim.nl bel ons06 10 26 43 82

3D Visualisatie woning

Laat je een nieuwbouwwoning bouwen en wil je graag weten hoe het er straks uit gaat zien, of bouw je een nieuwbouwproject en wil je jouw klanten een goede indruk geven van het potentieel? Dan maakt Rendim 3D graag een 3D visualisatie van de woning of woningen. Met jarenlange ervaring kunnen wij alles voor je in beeld omzetten, van een simpel ontwerp tot een complex project. Met een snelle levering, zodat je nog voor aanvang van de bouw weet waar je aan toe bent. 

Artis Impression

Professionele 3D visualisatie van vastgoed

Onze 3D visualisaties worden voornamelijk gebruikt binnen de vastgoedsector. Hier kunnen ze ingezet worden tijdens vastgoedpresentaties in brochures, op internet en op andere media.

Wij zorgen ervoor dat je ontwerp tastbaar wordt door een beeld te creëren in de omgeving waar je vastgoedproject komt te staan.Met onze sfeervolle en realistische beelden wordt je project begrijpelijk en zelfs overtuigend voor potentiële klanten. 

 

woning 1

Jouw woning ontwerpen en bekijken

Hoewel 3D visualisaties voornamelijk door bedrijven worden gebruikt voor commercials, kun je deze als particulier ook laten maken om te kijken hoe alles er straks uit komt te zien.

Zo kun je niet alleen als architectenbureau of projectontwikkelaar bij ons terecht, maar ook als opdrachtgever van een nieuwbouwwoning.

Wij kunnen je ideeën tijdens het ontwerpproces zichtbaar maken door middel van 3D visualisatie. 

 

3D visualisatie en andere diensten van Rendim 3D

Naast 3D ontwerp van hoge kwaliteit zijn wij je ook graag van dienst bij bouwkundig tekenwerk, ontwerptekeningen, het digitaliseren van bestaande tekeningen en statische bouwfysische berekeningen. Neem voor 3D visualisatie van je woning of woningen, of een van onze andere diensten, vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via e-mail info@rendim.nl, of telefoonnummer 06 10 26 43 82. Wij drukken je ideeën voor je huis graag uit in beelden.

Meer informatie?

Direct contact opnemen