mail onsinfo@rendim.nl bel ons06 10 26 43 82

3D Visualisatie interieur

Een interieurimpressie is een fotorealistische weergave van een volledig ingerichte en gedecoreerde ruimte, aangepast op de door jou beoogde doelgroep. Voor een succesvolle verkoop van een vastgoedproject zijn goede 3D visualisaties en Artist Impression van het interieur onmisbaar. Ze zorgen ervoor dat potentiële kopers een beeld krijgen van het project, al voordat de bouw op gang is gekomen. Rendim 3D heeft jarenlange ervaring op zowel nationaal als internationaal gebied en levert beelden van hoge kwaliteit voor je project. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering, waardoor de verkoop spoedig van start kan gaan. 

3D Virtualisatie Rendim

 

Een overtuigende Artist Impression van jouw project

Hoe overtuig je potentiële kopers van de mogelijkheden die een leegstaande ruimte, of een nog niet bestaand gebouw, biedt? Met 3D visualisatie interieur zorgen wij ervoor dat uw kopers een indruk krijgen van de mogelijkheden om een ruimte in te delen. Dit alles wordt gerealiseerd op basis van uw doelgroep. Het uitzicht vanuit de ruimte wordt ingevuld met hoogtefoto’s gemaakt vanaf de locatie zelf. Hierdoor ontstaat een zeer realistisch beeld. 

3D visualisatie aangepast aan je doelgroep

Niet alleen met de doelgroep wordt rekening gehouden bij het virtueel inrichten van je project, maar ook met de hedendaagse trends. De objecten worden vanuit een bibliotheek geplaatst en waar nodig wordt maatwerk meubilair toegepast. Met 3D visualisatie interieur ziet uw koper zichzelf al helemaal zitten in een woning ingericht naar zijn of haar persoonlijke voorkeur. Hierdoor ziet deze het potentieel van je project nog scherper en zal sneller overtuigd zijn. 

Interieur 3D visualisatie en meer voor je project

Ben je overtuigd van het belang van 3D visualisatie voor jouw project? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@rendim.nl, of ons te bellen via telefoonnummer 06 10 26 43 82. Meer nodig voor je project? Behalve 3D tekenwerk kun je ook bij ons terecht voor het digitaliseren van bestaande tekeningen, bouwkundig tekenwerk, ontwerptekeningen en statische bouwfysische berekeningen. We voegen graag beelden toe aan jouw project.

Meer informatie?

Direct contact opnemen