mail onsinfo@rendim.nl bel ons06 10 26 43 82

3D visualisatie

Rendim 3D voorziet je van sfeervolle en realistische 3D visualisaties van interieur, utiliteitsbouw, woning en recreatie. Heb je behoefte aan een realistische weergave van een project met woningen of bedrijfspanden, of juist van een sportpark in zijn toekomstige omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leggen de juiste accenten op details en sfeer vanuit de beleving van jouw doelgroep. Van gebiedsontwikkeling tot vastgoed en architectuur: wij laten jouw ontwerp spreken. 

Neem direct contact op

3D visualisatie bedrijfspand

Een realistische weergave van woningen en bedrijfspanden

Ons creatieve team met jarenlange ervaring bij zowel nationale als internationale projecten visualiseert graag jouw vastgoedproject. Dit is onmisbaar voor een overtuigende presentatie en professionele verkoop van je project. Hierbij houden wij rekening met de verkoopdeadline én met jouw budget. Gedurende het project kunnen wij de beelden aanpassen op de vorderingen. Onze beelden kun je vervolgens inzetten voor onder andere websites, brochures, verkooppanelen en reclamezuilen. 

Sfeerimpressies van interieur bij nieuwbouw

Ook onze interieur 3D visualisaties zijn realistisch en op een sfeervolle manier neergezet. Zo krijgt je klant een goede indruk van de mogelijkheden die een ruimte biedt. Voor woningzoekers blijkt het lastig te zijn om op een realistische manier naar het potentieel van een vastgoedwoning te kijken. Op deze manier zien zij hoeveel ruimte jouw woning of bedrijfspand werkelijk biedt. Door de snelle levering van de beelden, kun je geïnteresseerden zo al vanaf de beginfases een sfeerimpressie bieden. 

Rendim 3D voor al uw visualisatie en tekenwerk

Ben je op zoek naar een manier om je woningen, appartementen of sportparken beter onder de aandacht van je doelgroep te brengen, dan biedt 3D visualisatie uitkomst. Of je je als vastgoedbedrijf nu bezighoudt met utiliteitsbouw of woningen voor recreatie: Rendim 3D brengt je project realistisch over. Van simpel ontwerp tot complexe vastgoedprojecten. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via e-mail info@rendim.nl, of telefoonnummer 06 10 26 43 82. Ook voor bouwkundig tekenwerk kunt u bij ons terecht.

Meer informatie?

Direct contact opnemen